Live Music Odense

De Må Være Belgiere / Support: Tristan T

Eksklusivt på Kulturmaskinen: DMVB – De Må Være Belgiere

De Må Være Belgiere var en del af den oprindelige postpunkscene i start-80’erne. Bandet er gendannet og spiller fængende melodisk og støjende guitardreven postpunk på dansk. Teksterne er kompakte og surreelle i et konkret univers. Live er Jesper Hedes stoiske vokal omgivet af 3 guitarer, bas og trommer. En relevant sammenligning kunne være My Bloody Valentine møder Joy Division anno 2020.

De Må Være Belgiere har netop færdiggjort indspilninger til to EP’er, hvoraf den første udkommer 22. januar 2021, og den anden udkommer ultimo i marts samme år.
EP’erne opfølges også af et nyt album i løbet af sommeren 2021.Bandet giver igen koncerter på landets spillesteder. Sætlisten vil bestå af numre fra sidste års album Tiden bøjer af, de kommende EP’er samt enkelte klassikere. Forvent energi, melodi, støj og charme!Support: Tristan T”

Hallo Hallo, er der nogen hjemme?”. Med dette retoriske spørgsmål – råbt, skreget, stakåndet og fortvivlet – startede Tristan Ts debutalbum, Hej Verden, og på samme måde sluttede det andet album, Blodrus.Sådan spørger Tristan T nu igen. Muligvis en smule mindre febrilsk, men trods rynker og mental gangstok stadig stående midt i livets kaos.

Selv kalder de stilen for troldejazz. Andre har kaldt det legesyg post-punk, dada-disco eller ”skavanker solgt som pop”. En hyldest til menneskets ufuldstændighed omsat til en cocktail af skæve akkorder, simple melodier og konfuse tekster.Trods tyndekraften eller den trodser dig!