Live Music Odense

ANDERS FJELDSTED KVINTET

FEAT. ANDERS BERGCRANTZ OG GABOR BOLLA

Anders Fjeldsted har inden for de seneste år markeret sig som en af sin generations mest efterspurgte bassister!

Han har spillet med en lang række store danske og udenlandske jazznavne, og var i 2017 en af modtagerne af Bent Jædig-Prisen. Hans sekstet vandt i 2018 den prestigefyldte europæiske jazzkonkurrence i Getxo og fik siden meget opmærksomhed for sin anmelderroste debutplade i 2020.

Denne aften præsenterer Fjeldsted en ny konstellation bestående af nogle af de helt store navne i europæisk jazz. Anders Bergcrantz har længe været en trompetist i absolut verdensklasse, kendt for sit energiske og udtryksfulde spil, der placerer ham på linje med koryfæer som Freddie Hubbard og Woody Shaw. Ungarske Gabor Bolla har indtaget Danmark med storm siden han flyttede hertil i 2014 og hans virtuose spil og dybe forståelse for jazz-sproget løfter musikken til nye højder hver gang. Calle Brickman og Andreas Svendsen er to af landets fremstormende stjerner på henholdsvis klaver og trommer.

Glæd dig til en aften med ekspressiv, swingende og levende musik som med garanti vil få taget til at løfte sig.

Line-up:

Anders Fjeldsted (DK) – kontrabas

Anders Bergcrantz (SE) – trompet

Gabor Bolla (H) – tenorsaxofon

Calle Brickman (SE) – klaver

Andreas Svendsen (DK) – trommer