Live Music Odense

DEATH MACHINE

I modsætning til gruppens hårdslående bandnavn, har DEATH MACHINE fokus på de nære og inderlige stemninger!

Gruppen nåede, i starten af 2020, akkurat hjem fra deres anden succesfulde europaturne inden pandemihelvedet brød løs. Gruppen har ikke set sig tilbage og har med deres seneste single ”UP” skruet op for tempoet, hvilket både har kastet rotationer på P6 og Tysk radio af sig.

DEATH MACHINE har senest spillet i DR’s Koncerthus i P6 LIVEBEATET, hvor bandet tryllebandt publikum med en overbevisende optræden, der både viste hvordan de favner det nærværende, skrøbelige og det storladne.

I øjeblikket er bandet ved at lægge sidste hånd på deres næste singler og ser frem til at spille LIVE-musik igen.

Jesper Mogensen (vokal/guitar),
Morten Ørberg (bass),
Sven Busck (trommer),
Simon Christensen (keyboard)