Live Music Odense

BLOOD CHILD X LINN

“SHOWER ME IN HAPPY METAL”

I forsommeren 2021 tager de to bands Blood Child og LINN på en fælles Shower Me in Happy Metal koncert-tour; En musikalsk crossover koncertoplevelse!

De to bands vil med Shower Me in Happy Metal-koncerterne indgå i et dynamisk og visuelt eksperiment, hvor de vil spille sammen, på tværs og på skift — i et genrefelt, der spænder over progressiv punk, alternativ rock, motorisk kraut, lo-fi elektronisk, futuristisk r&b og minimalistisk jazz.
Touren tager afsæt i et eksklusivt crossover eksperiment med de to danske navne Blood Child og LINN, for hvem hovedparten af besætningsmedlemmerne udspringer fra et musikalsk undergrundskollektiv fra det nordvestlige Danmark i Thy, men hvoraf de fleste nu har base i København.
Koncertrækken vil tage udgangspunkt i materialet fra de to bands’ anmelderroste debut EP’er; henholdsvis Shower Me (2019) og Happy Metal (2020), men vil også indeholde helt nye og endnu uudgivne kompositioner, der bliver præsenteret i nye dimensioner i den særlige konstellation, og med et ekstra lag af visuelle elementer live, som leveres af en visuel kunstner.

Medvirkende er: Emil Bertelsen, Mads Bertelsen, Marikka Katrina Højen, Lasse Krüger, Hjalte Ross, Mathias Bertelsen og Linn Holm


BLOOD CHILD er guitar-rock med et tydeligt twist af punk og fløjlsblødt, dybsort mørke. Bandet afsøger og udfordrer grænserne gennem deres brutale intense in-your-face punk/rock — og balancerer uafbrudt på grænsen mellem det dystopiske og det ekstatiske!
I sommeren 2020 var Blood Child booket til at spille på Roskilde Festival – men dét kom Corona som bekendt i vejen for..

Bandets 12″ debut EP “Shower Me” udkom på Københavnske NESM i september 2019 og langer ud efter det moderne samfunds krav og forventninger om at ‘passe ind’ og rette ind efter normen i en evig stræben efter et yderst snævert success-begreb. -Et opgør med en virkelighed, der stiller konstante krav om at opføre sig på èn ganske bestemt måde, og som ikke rummer menneskelig plads til at komme på afveje og begå alle de nødvendige fejltrin i livet.

Som kommende opfølger til “Shower Me” arbejder Blood Child i vinteren 2020/21 på ny musik med planlagt release sent i 2021 eller i begyndelsen af 2022!

Blood Child, ‘Confident Silence’ (EP version, Spotify) : Spotify

Blood Child, ‘Shivers Home’ (‘Shower Me’ EP, Bandcamp) : bandcamp

LINN markerede sig med udgivelsen af debut EP’en Happy Metal som et af de mest nyskabende nye navne på den danske musikscene i slutningen af det forgangne år.
EP’en, der udkom 20. november 2020, blev fremhævet af musikmedier som CLASH Magazine, Nothing But Hope and Passion, Consequence of Sound, Fred Perry Subculture og GAFFA, mens titelnummeret ”Happy Metal” fik premiere på P4 og kom i rotation på P6 Beat.
LINN trækker på inspiration fra krautrock, future hiphop, nu jazz og elektronisk lo-fi i legesyge pop arrangementer, der akkompagneres af atypiske lydeffekter, samples og legetøjsinstrumenter, og CLASH Magazine skrev ”there’s an alien quality to her work, a kind of beautiful unfamiliarity”.

LINN, ‘Happy Metal’ (Spotify) : Spotify

LINN, ‘Not That <3 Core’ (Soundcloud) : soundcloud