Live Music Odense

H P LANGE BIG GUMBO

HP lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – to har taget prisen!

2020 er han og bandet aktuel med nyt album ”I feel fine” og nyt bandnavn –HP Lange Big Gumbo 

Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder. Det sker i en søgen efter at gøre musikken til et personligt udtryk, der både rummer den traditionelle blues, som bandets medlemmer altid har spillet i utallige sammenhænge, samt noget af den amerikanske folkemusik, der er påvirket af den europæiske folkemusik.

JK Dam Pedersen trommer – HP Lange guitar, banjo og sang – Dave Stevens bas – Niels Bonefaas fiddle og banjo