Live Music Odense

CRIME & THE CITY SOLUTION (AUS)

Simon Bonney og Bronwyn Adams har annonceret at de vender tilbage til Europa efter ti års pause, med en ny Berlin-baseret inkarnation af Crime & the City Solution!

Det nydannede line-up vil påbegynde en europæisk turné i på Posten i Odense, Danmark den 31. maj, og som fortsætter hele sommeren, inden bandet vender tilbage til Storbritannien i september for en række datoer, der vil omfatte Glasgow, Nottingham, Manchester, London og Bristol.
Det nuværende line-up består af Simon Bonney på vokal, Bronwyn Adams på violin, backing vokal, loops og real-lyde, den højt respekterede Berlin-baserede australske trommeslager Chris Hughes, synth og guitarvirtuos Georgio Valentino fra Florida, Berlin-baserede bassist Baron Anastis og deres mangeårige samarbejdspartner og ven, Melbourne guitarist og pianist Donald Baldie.
Crime & the City Solutions blev dannet i Sydney af Simon Bonney i en alder af bare 16, og bandets tidlige optrædener fra 1977-1979 havde en stor indflydelse på nøglepersoner fra den tidlige Melbourne kunst-punk/postpunk-scene og har bl.a. haft prominente medlemmer som Rowland S. Howard, Mick Harvey, Alexander Hacke fra Einstürzende Neubauten, Dave Eugene Edwards og Jim White i bandets forskellige besætninger.
Den tyske filmskaber Wim Wenders har været fan af bandet i mange år og har bl.. brugt deres musik i hans film ’Wings of Desire’ og ’Until the End of the World’.

“… expert at locating something holy in the rubble” – Uncut 8/10 on American Twilight

“Widescreen, complex and often breathtaking in scope and attack” – Record Collector 4/5 on American Twilight