Live Music Odense

LUCIFER (SE)

SPECIAL GUEST: YEAR OF THE GOAT (SE)

A multinational Heavy Rock Megalith from Stockholm!Lucifer defineres af deres meget tunge Hard Rock-lyd fra 1970’erne krydret med en god dosis Proto Heavy Metal og Doom Rock. Hovedpåvirkninger er grupper som Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult, Lucifers Friend, Steppenwolf, 70’s Heart og Fleetwood Mac.
Med over 150 shows under deres bælte har Lucifer turneret i USA, Canada, Japan og Europa flere gange og spillet anerkendte internationale festivaler som KISS Kruise, Psycho Las Vegas, Hellfest, MetalDays, Sweden Rock, Desertfest, det mangeårige tyske kult-tv-program Rockapalast to gange, for kun at nævne nogle få.
Med et skift af konstellation inden for bandet i 2016 og sangerinden Johanna Sadonis ‘flytning fra Berlin til Stockholm var Lucifer klar til kapitel to. I Nicke Andersson, kendt for sine grupper The Hellacopters, Entombed, Imperial State Electric, Death Breath blandt andre, fandt Sadonis en ny anerkendt forfatterpartner. Sammen skrev de Lucifers andet album ‘Lucifer II’ og producerede det på Nickes studio The Honk Palace i Stockholm sommeren 2017.
Med den kritikerroste udgivelse af deres længe ventede andet album ‘Lucifer II’ 2018 på Century Media og videoerne til singlerne ‘California Son’ og ‘Dreamer’ stod Lucifer overfor et nyt storslået kapitel. Med mere end 12.000 solgte fysiske kopier, sprang albummet ind i det svenske, tyske, britiske og amerikanske hitlister og fik enestående verdensomspændende opmærksomhed og blev klappet af musikpressen. ‘Lucifer II’ blev også nomineret til Bedste Hard Rock / Metal-album af den berømte svenske Radio Price P3 og Hard Rock / Metal-akt af året af Gaffa Price Sweden.
Lucifer er i øjeblikket i studiet for at indspille deres tredje album “Lucifer III”, der udgives den 20. marts 2020 via Century Media Record og er dermed klar til at klatre højere op på Mount Olympus of Rock.