Live Music Odense

KAMMA + BONA FIDE

Kamma: 

Med sin musik har den 26 årige singer/songwriter Signe Rønsov fundet et helt særligt følelsesmæssigt rum. Et rum hvor hun kan fortælle om sine inderste usikkerheder og frustrationer og sætte dem fri i stærke forløsende omkvæd.

Kammas stilsikre pop bærer på opmærksomme betragtninger om verdenen omkring hende og refleksioner over de tanker der fylder inde i hende selv. Der gemmer sig både sorg, tvivl, forelskelse og eufori, men alle følelserne er en del af Kammas indre søgen efter styrke og ro.

I Kammas musik fletter det smukke og romantiske fingre med det dystre og smertefulde og de fyldige popproduktioner bliver ligeledes en smuk kombination af det lette og det tunge.

Kammas elegante rene stemme over dybe knivskarpe instrumentale teksturer der afslører hendes kærlighed til rockens æstetikِ. Den kærlighed har kunne spire i samarbejde med Sune Rose Wagner /Psyched Up Janis og The Raveonettes /der har været med til at producere Kammas debut ep.

Kammas debut EP /Momentary Emotions udkom dِ 26ِ april 2021 via WِAِSِ Entertainment.

Bona Fide:

Bona Fide er gotisk folk. Med middelalderen i den ene hånd og fremtiden i den anden står Bona Fide stille, og beder dig være her, nu, med sange der handler om tro, håb, kærlighed
og magi.
Bona Fide stævner ud for at genskrive klassiske fortællinger om elskov og mørke, for at samle fortidens tråde, og binde nutiden fast. Emil Palmes rå og cinematiske guitar væver omkring Sophia Lunas dragende stemme og tegner med minimalistiske kompositioner landskaber og rum, som kun holdes sammen af morgenens dug.

Bona Fide udgav debutalbummet YIELD i 2020 via Escho.