Live Music Odense

Sonic Moon + The Sledge + Zeup

Er du til rock så tung, at du kan mærke guitar-riffne i mellemgulvet flere dage efter? Så har PåTaget den helt perfekte aften til dig! Københavnske The Sledge udgav deres debut “on the verge of nothing” i 2018, hvorpå de havde besøg af flere store profiler fra den danske psych- og garage-rock-scene. Zeup kommer også fra hovedstaden, og byder på fængende, tung alternativ rock. Sonic Moon fra Aarhus sparker aftenens fest igang med deres mix af noise og stoner-rock, som bør sætte et smil på læberne af enhver fan af larmende rock.Denne aften i den tunge rocks tegn med tre fede bands kan blive din for kun en 50´er med studiekort! ellers kan du slippe med 120 kr i døren eller 100kr i forsalg
https://paataget.billet.dk/order/gateway/13265701Dørene åbner kl 20.00 og vi starter første koncert kl 21.00Læs mere om aftenens bands herunder!Sonic Moon er lyden af Kevin Starrs der møder Josh Homme i et syretrip i den mørke skandinaviske vinter. Det er tonstunge guitarriffs druknet i fuzz og delay båret frem af en vuggende bund, og komplimenteret af en rå, melodisk vokal. Tekstuniverset æder den sidste rest af lyset, med emner som nihilisme, sorg og vrede. 

Lyden af The Sledge er som tørt træ der flækkes langsomt af en fuzz pedal sat til 11, en rørforstærker der højlydt kaster blod op og trommestikker der brækkes.
Tidligere kendt som ”Hjortene” har de bl.a. spillet mere end 130 koncerter,
varmet op for Fu Manchu, Nebula, Brant
Björk, Valiant Thorr, spillet en del i både Tyskland, Sverige og Norge og blev i 2018 booket til Copenhell. De har ét mål: At fange energien fra uendelig mange timers jam og sangskrivning. Tre personer i samme rum, der brænder som traktorer på marken, med sprængfarlige trommer og brølende fuzz, fanger de den rå energi og rå forbindelse til hinanden og publikum. The Sledge kræver din opmærksomhed, og sørger for at du ikke har noget valg:
Deres grooves gør det umuligt at tænke på middage der skal laves, bleer der skal skiftes eller skat der skal betales. Intet kan fratage dig energien der pulserer ud fra scenen.

Zeup er en dansk rocktrio med base i København. Zeup (udtales som det engelske ord for ”suppe”) blev dannet i 2018 af Jakob Bach (guitar, vokal), Morten Rold (bas, kor) og Morten Barth (trommer). De tre københavnere deler en fælles passion for tung analog rockmusik.Zeups musik indeholder elementer fra både stoner rock, punk og grunge, og indimellem finder man musikalske referencer til 70’ernes rockikoner Black Sabbath og Led Zeppelin.