Live Music Odense

RING THEM BELLS + A MESS

DOBBELTKONCERT

Psych-rockerne Ring Them Bells er klar til at indtage live-scenerne igen – nu i udvidet og forstærket besætning med Jakob Jørgensen fra Psyched Up Janis som bassist!

I 2020 udgav bandet udgav det anmelderroste album ’Things That Come Slow’ med tre singler i høj rotation på P6 Beat gennem hele året, og trods lockdown nåede bandet at spille anmelderroste koncerter og endda udgive en øl opkaldt efter bandets single ’Favorite Gun’ via et stort internationalt samarbejde med Mikkeller og Warpigs Brewpub.

Ring Them Bells har allerede skrevet sange til et helt nyt album og går i studiet i starten af foråret. Bandet udgiver desuden ’Things That Come Slow’ internationalt i 2021 med fokus på Tyskland, Østrig og Schweiz.

Live er Ring Them Bells en højenergisk, massiv, ja ligefrem eksplosiv oplevelse. Bandet giver alt i sig og har ry for ved hver enkelt koncert at spille som var det deres sidste. Side33 beskrev en af bandets shows i efteråret for ”eksplosivt, sitrende, rumsterende” og udnævnte Ring Them Bells som ”et af landets bedste LIVE bands”. Gaffa har ligeledes tidligere beskrevet et af bandets shows som ”enkelt, brutalt og primalt” og ”absolut respektindgydende”.

A Mess er en en-kvindehær bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks og catchy melodier!

Lyden er lige dele bekymringsfri 90er-barn og nutidig indie med en don’t give a fuck attitude, som hvis The Breeders avlede Soccer Mommy og overlod opdragelsen til Pussy Riot.

P6 Beat mener man skal lede længe efter en ordentlig rocksang i 2021, men kalder A Mess singlen ’Aquarium’ ”en sjælden fisk i nettet”, som man skal lytte til!

A Mess forholder sig skarpt til listepikken, dating, utroskab, fravalg af børn, venindeskab og fordomme igennem personlige fortællinger.

Dorte Hartmann er bag aliaset A Mess. ’Et rod’ er D o r t e stavet bagfra, et uhøjtideligt virvar af fængende melodier og udadvendte følelser. Live er A Mess et stramt og simpelt duo-set up: sang/elguitar og trommer.