Live Music Odense

HXC OVER HCA – ROT AWAY // LIFESICK // MITE

3 HARDCORE BANDS – EN AFTEN!

Spark året ind med et hårdtslående Hardcore event!

Posten lancerer et nyt format kaldet ”HXC over HCA”. D.22-1-22 åbner vi dørene for et brag af et brutalt bal. Der er hele tre tæskefede bands på programmet.

Rot Away headliner aftenen sammen med Lifesick. Lokale MITE åbner ballet med premiere på ny musik.

Billetterne er sat til sølle 100 kroner (plus gebyr), så der ingen undskyldninger for at gemme pilsnere i hækken og derved gå glip af pogo dans, cirklepits og en, på alle måder, svedig aften i HXC´s tegn.

Alle husker HCA´s velkendte ord: At se live musik er at leve. 

Så støt op om denne begivenhed. Deltag & del den med venner og frænder, så der kan komme flere af denne slags arrangementer her til Eventyrøen.

ROT AWAY: Med rødder i den Københavnske undergrunds metalscene, har ROT AWAY manifesteret sig som et af de bedste Danske live acts indenfor hardcore genren.

ROT AWAYs lyd ligger i smørhullet mellem den tunge, moderne metalliske hardcore og den mere bidske og hurtige thrashmetal. Da den instrumentale inspiration er taget fra bands som Slayer, Metallica, Exodus, men også fra bands som Brutality Will Prevail, END, Expire og Turnstile, resulterer det i en gylden sammensmeltning af højintens, og dynamisk sangskrivning.
Universet hvori ROT AWAY befinder sig, handler livet om at indfinde sig med ens sindslidelser, problemer og dårligdomme, men samtidigt også om at bryde med disse, gennem vrede og aggressivitet, for at komme ud på den anden side.

LIFESICK: Udgav deres debut LP 6.0.1 gennem den prestigefyldte Southern Lord Records i 2016, og satte et tydeligt præg inden for den tunge musikgenre.

Efter at have underskrevet med Isolation Records, kom deres opfølgende andet album, Swept In Black. Hvis det første album lavede en lille bule i den danske musik scene, så lavede denne et krater. Albummet fik en masse ros i den internationale presse, ligesom streaming tallene med over 500.000 streams har det set virkelig godt ud, for et band i deres niche.

Inspireret af livets turbulente natur er deres hadefulde og depressive hardcore umulig at ignorere. Med elementer af lyd, der bringer referencer til bands som Metallica, Nails, Slayer og Twitching Tongues.

Du kan forvente et energisk og intenst live show samt et publikum der oftest har svært ved at stå stille i takt med musikkens hårdtslående kraft.

MITE: Festen er fucking forbi!

Mite er klar til at sparke tænderne ind på alle forventninger om en stille aften. Tung hardcore, der rammer dig lige mellem øjnene.

Forvent en koncert, hvor alt bliver efterladt på gulvet og der ikke bliver taget gidsler. Gorilla Music Inc bringer dig MITE, og de bringer dig ødelæggelse.