Live Music Odense

DYLAN 80

I 2021 fyldte Bob Dylan 80 år, og det mener vi stadig skal markeres med manér!

“Spis Som” Backstage menu kan tilkøbes!

Ti af landets bedste musikere og solister er gået sammen om at skabe den ultimative koncertoplevelse, som på smukkeste vis hylder den legendariske sanger og sangskriver, der 24. maj 1941 blev født i Duluth i staten Minnesota – og døbt Robert Allen Zimmerman.

Amerikanerens sangskat er enorm, og på hver af de fire spillesteder er der derfor afsat to aftener, hvor der bliver budt på unikke koncerter – én koncert den første aften, og en helt anden med nyt og anderledes repertoire dagen efter:

Billetprisen for én aften er 350 kroner, mens en billet til begge dage koster 500 kr.

Hver aften kan opleves som en hel, uafhængig koncert med det bedste fra Dylans skuffe. Men hvis du er kæmpefan – eller bare ikke vil gå glip af denne fantastiske oplevelse – så bør du tage begge aftener med.

Holdet bag den storstilede Dylan-fejring er det samme, som tidligere har høstet masser af anmelderroser for ’Cohen – en hyldestkoncert’, der gennem de seneste par år har spillet for fulde huse rundt om i Danmark.

Solisterne er Claus Hempler, Signe Svendsen, Steen Jørgensen, Sara Indrio, Bjørn Fjæstad og Mike Andersen – i ryggen har de guitarist Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter, trommeslager Mads Andersen og kapelmester Troels Skjærbæk på bas.

De ti kunstnere, der alle er store Dylan-fans, glæder sig til at præsentere deres dybt personlige bud på egne favoritter fra mesterens hånd.

Glæd dig til stribevis af hits og overraskelser fra manden, der ifølge musikmagasinet Rolling Stone står bag den bedste sang nogensinde: ’Like a rolling stone.’