Live Music Odense

Ekstrem Musik Fra Japan // Cherry Music Festival

Imens samfundet er på vej tilbage til normale tider efter års nedlukning, vender festivalen “Ekstrem musik fra Japan” også tilbage til Musikbiblioteket.

Hvor ”Ekstrem musik fra Japan” normalt præsenterer støjende og infernalske lydeksperimenter bevæger vi os denne aften ind i roligere og efterårsmelanskolske lydlandskaber.

En af kunstnerne på programmet er kunstneren Qarin Wikström, der er opvokset og har tilbragt de første syv år af sit liv i Japan. Hun er en af landets stærke lydkunstnere, som har tætte samarbejder med prominente udenlandske musikere i bagagen.
Med brug af manipuleret stemme, analog elektronik, bygger hun med kærlig hånd et vekselvis dystopisk og legesygt lydlandskab af teksturer og klang, hvor det poetiske og absurde går hånd i hånd.

På plakaten finder men også lyddesigneren Jens Paldam, er på trods af sit danskklingende navn alligevel har det japanske udtryk tæt inde på livet. Jens Paldam tager i sit musikunivers udgangspunkt i improvisationer på sit hjemmekonstruerede en modulare synthesizer.

Drivkræfterne bag live-afviklingen af Cherry Music Festival – MOTORSAW og LI – står for aftenens sidste punkt på menuen. De to kunstnere går til grænserne af det mulige med svævende elektronisk musik badet i visuelle lyslandskaber. MOTORSAW arbejder med projektioner og lyd, imens LI i sit lydunivers arbejder med modular synthesizers i en evig søgen efter at opløse vores opfattelse af tid og rum.

PROGRAM:
* Velkomst og udskænkning af årets friske japanske Sake fra Waku WakuLive on stage:
* Jens Paldam – ambient naturinspireret set* Qarin Wikstrøm – drømmende kvindelighed* Li & Motorsaw (genåbner grænserne til Japan)Billetinfo på vej!

Arrangement er udviklet i samarbejde med Cherry Music Festival & Odense Kommune.