Live Music Odense

nice chair

-Nyt stærkt bud på det klassiske saxofon-trio format.
Line up:

Claus Waidtløw – tenorsax
Kaspar Vadsholt – bas
Martin Maretti Andersen – drums

Med udgangspunkt i egne kompositioner og re-arrangerede jazzstandards, leverer de intens, swingende og nærværende trio samspil på allerhøjeste niveau.
Valget af el-bas i gruppen åbner for en anden dynamik og interplay end den klassiske kontrabas og drager paralleller til Steve Swallows tidlige arbejde med fx Gary Burton.
Trioen går helt tilbage til 1990 ́erne, hvor Waidtløw, Vadsholt og Andersen i en årrække var faste jamværter på La Fontaine. De mange timer på scenen dengang gør, at de 3 kender hinanden ud og ind. Her har de endelig fundet sammen i trioformatet igen.
Claus Waidtløw er en af vores mest sublime og velansete saxofonister. Højt skattet blandt sine udenlandske kollegaer for sit melodiske og indlevende spil. Har 9 udgivelser ude i eget navn, blandt andet det DMA vindende album Playhouse. Waidtløw har spillet og indspillet med en lang række jazzstjerner bl.a. John Scofield, Toots Thielemanns, Christian McBride, Jeff Ballard, Kurt Elling, Eddie Gomez og Kurt Rosenwinkel.
Kaspar Vadsholt er en af landets mest alsidige bassister og fast medlem af DR bigband.
Martin Maretti Andersen er anerkendt både herhjemme og i udlandet for sit sprudlende og opfindsomme trommespil. Medlem af Pierre Dørges New Jungle Orchestra.