Live Music Odense

ECSTASY IN ORDER

Oskar, Peter og Rasmus har spillet sammen siden deres tidlige teenageår, men det var ikke før 2016, at de etablerede bandet Ecstasy in Order Order i det snuværende konstellation!

Trioen springer ud af det danske uafhængige musikkollektiv Vellness Plader, der fra2016 har manifesteret sig som et vigtigt skub til vækstslagsbands på tværs af Danmarks geografi.

De tre medlemmer mødes om en dyb forkærlighed for house musik og punkrock, og higer altid efter at give deres publikum gåsehud, når de i trance og rendyrket eufori forvandler spillestederne til warehouse raves,som var det 1994.

Flygtige minder fra nattelivet fortalt over syntetiske flader, fører dig igennem hele følelsesspektret fra byturen, til vildfarelse, og opvågningen på andendagen med en smag af enten fortrydelse eller eufori i munden.