Live Music Odense

Bøje & Ewald

Vi har glædet os som tossede til en repeat af en af vores favorit blues duoer!
Nemlig ingen ringere end Mundharpemanden og sangeren Poul Ewald og guitaristen Søren Bøje som er klar med et nyt duo-projekt, der såmænd har fået navnet Bøje&Ewald. De gæster nu PåTaget i en Blues-Brandert på lørdag og vil underholde med personlige og humoristiske dansksprogede tekster om alt fra kvinder, sygdom, corona og skatteunddragelse og dertil følgende mundharmonika og akustisk guitar-akkompagnementBegge musikere er kendt fra bandet Evil Sons of the Blues, som er en institution på den odenseanske bluesscene, og som desuden har en enkelt cd på samvittigheden.
Søren Bøje har endvidere turneret med Peter Belli og de Nye Rivaler, hvilket er dokumenteret på 2009-udgivelsen Rejsende i rock’n’roll, og så har han optrådt på plader med Ole Friis, Nalle m.fl. Endelig indspillede han som medlem af Toulouse Blues Band et live-album i 2015Poul Ewald er oprindelig fra Skagen, men har huseret i det fynske musikliv gennem mange år. I den seneste tid har det blandt andet været sammen med Jan Olsen, på hvis 2019-ep Vagabond trail Poul Ewald medvirker
Ewald har desuden optrådt på plader med de fynske orkestre Hancats, Fielfraz og The Blues Brothers Souvenir Show samt Ole Friis.
I eget navn har Poul Ewald sammen med Klaus ”Baba” Jensen udsendt den fine ep Live at Odense International Blues Festival 2008