Live Music Odense

røde himmel // deadpan + senso

Senso er en malstrøm af komplekse følelser og alternativ pop/rock anført af forsanger Jens Konrad, der tydeligvis ikke er bange for at blande forskellige genrer.På debut EP’en ‘Drifter94’ bliver lytteren således mødt af grandiøs rock, bombastiske hi-hats og kawaii-breakbeats.Siden udgivelsen af “Drifter94” har Jens Konrad, der også udgør den ene halvdel af den elektroniske duo Lyra Valenza, fået selskab fra den evigt muterende københavnske undergrundsscene. Senso har udviklet sig til et band bestående af Albert Hertz fra rockensemblet Josiah Konder, Mads Uldum fra kraut-bandet Lød, Sofie Westh fra post-punk gruppen Deadpan og Oliver Møller Neehammer der bl.a. spiller med ML Buch. Bandet arbejder pt på deres debutalbum, der udkommer i starten af det nye år.

DEADPAN

Det er noget nær umuligt at tilegne bandets eklektiske og karismatiske lyd en genre, men deres tunge, eksperimentelle tilgang til sangskrivning og rytmer – blandet med en stor kærlighed til pop-eksplosioner – er ikke til at tage fejl af!
Live er Deadpan kendt for at levere en energiudladning af en anden kaliber:”𝘐𝘯 𝘢 𝘴𝘩𝘰𝘳𝘵 𝘴𝘱𝘢𝘯 𝘰𝘧 𝘵𝘪𝘮𝘦, 𝘋𝘦𝘢𝘥𝘱𝘢𝘯 𝘱𝘢𝘷𝘦𝘥 𝘯𝘦𝘸 𝘵𝘦𝘳𝘳𝘢𝘪𝘯𝘴 𝘰𝘧 𝘥𝘢𝘯𝘤𝘦-𝘱𝘶𝘯𝘬, 𝘪𝘯𝘥𝘶𝘴𝘵𝘳𝘪𝘢𝘭 𝘳𝘩𝘺𝘵𝘩𝘮𝘴, 𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘢𝘭𝘭𝘰𝘱𝘪𝘯𝘨 𝘩𝘰𝘰𝘬𝘴” – KEXP