Live Music Odense

FABRÄK

Den rå og energiske duo FABRÄK har kun udgivet to sange i form af ’VOLDSOM’ og P3-hittet ’DAARLIGT’. Tilhængere af FABRÄK kan nu glæde sig til at opleve dem live med band, når de spiller deres første headliner koncert i Odense til november, hvor de tager en masse ny musik med.’FABRÄK har med deres punkede råberap-støjrock med rekordfart markeret sig som en opsigtsvækkende konstellation på den danske musikhimmel. Kun to singler er det blevet til ind til videre, men vi hungrer allerede efter et album.’ Skriver Soundvenue i deres artikel om de 25 albums de glæder sig mest til i 2021.

Det er gået hurtigt for FABRÄK siden debutsinglen ’VOLDSOM’. Singlerne har allerede nu streamet over 300.000 gange og ’DAARLIGT’ har ligget i højeste rotation hos P3. Duoen, der består af Anton og Sixten, er nu klar til at spille deres første headliner-koncert i Odense. Med sig tager de deres velspillende band, hvor de i alt bliver 6 mand på scenen. Et show, hvor du kan råbe og skrige med på sangene, men også med plads til fordybelse i nogle af de mere hårde og inderlige numre. Bandet glæder sig til at komme ud til publikum og udtaler:’
Vi elsker den energi folk kommer med når vi er ude og spille. Det er fedt at se hvordan folk giver slip på deres hæmninger og skåler med og mosher. Vi glæder os til endnu mere af dette!’Hypen fra den første koncert i Byhaven, Pumpehuset tilbage i maj har levet videre hele sommeren. Her har FABRÄK turnéet rundt med pop-up shows rundt omkring i hele landet. Før efterårstouren tager FABRÄK rundt på en række festivaler, såsom Generator Festival, SPOT Festival og så drager duoen med band til festivalen By:Larm i Norge.

Politiken har også anerkendt duoens kompromisløse lyrik. ’Det her er forrygende bøllemusik for møgunger i alle aldre’Med en original blanding af det både gale og geniale, som vi har set fra tidligere tiders rammebrydende ungdomsbevægelser som Cheff Records, så bringer FABRÄK noget hidtil uset til den danske musikscene.