Live Music Odense

Bbybites

Den talentfulde sanger Bbybites startede 2021 med P3s Uundgåelige og Voice Choice singlen ’Bby’, som gik direkte i hjerterne på hendes fans. Opfølgeren ’Take Me Hard’ er en energisk sang, der beviser hendes mod til at skrive om dét at være en kvinde i midt tyverne og beskrive de emner der følger med det, på sin helt egen måde. Nu er hun klar med headliner koncerter i Aarhus, Odense og København til november.

’Det har allerede været det vildeste år for mig. Jeg har fået skrevet en masse gode sange, som jeg virkelig føler rammer kernen af hvem jeg er. Jeg glæder mig helt vildt til at udgive meget mere og til at spille en masse stående koncerter meget snart!’

Bbybites fik utrolig opbakning i 2020, hvor hun skilte sig ud for mængden ved hendes energiske liveshows og modige æstetik. I 2021 beviser hun klart og tydeligt, hvorfor man netop skal holde øje med hende. Året startede med single P3s Uundgåelige og Voice Choice singlen ’Bby’, som handler om altid at være i identitetskrise, men at kernen af hvem man er, altid er den samme.

Nu har Bbybites fulgt op på succesen med den energiske og inderlige sang ’Take Me Hard’, som er en kommentar til den danske dating kultur samt et opråb og forsøg på at kalde romantikken og passionen frem igen. Sangen er blevet taget godt i mod, og for anden gang i træk blev hun udvalgt som Voice Choice og sat i rotation på P3. Senest har Bbybites spillet udsolgt Hotel Cecil og besøger bl.a. Tivoli i København og SPOT Festival i Aarhus til sommer. Udover at skulle spille en masse livekoncerter, så har den unge sanger – og sangskriver brugt meget tid på at skrive nye sange, som fans kan glæde sig til at høre live i efteråret.

’At skulle stå i Tivoli, København og SPOT Festival i år er to kæmpe drømme, der går i opfyldelse. Generelt skal jeg bare en masse ud at spille de kommende måneder op til mine headliners i november. Jeg lover at det bliver det vildeste show til den tid med masse af nye sange!’

Bbybites er nu klar til at vælte fans bagover med hendes energiske og følelsesladede liveshow, når hun besøger Radar i Aarhus d. 18. november, Kulturmaskinen i Odense d. 19. november.