Live Music Odense

Klub Golem // Agent Side Grinder + Ras Bolding

OBS – Dette er IKKE længere CoronaGolem men Klub Golem som man kender det fra før pandemien! Dvs. man køber ikke billet på forhånd men betaler bare i døren.Så kan vi langt om længe træde fri af Coronaens skygge og direkte ind i efterårets mørke! Således slår vi D. 29. OKTOBER dørene op for klassisk kombineret HALLOWEEN-FEST og Klub Golems FEMTEN ÅRS JUBILÆUM, med dobbeltkoncert og Golemkage som traditionen byder. Find gerne Halloween-kostumerne frem og slå jer løs. Der er dog ikke krav om kostumer.

Svenske AGENT SIDE GRINDER har tidligere gæstet Golem, men det er ti år siden, så vi syntes det var på tide igen. De ti år har svenskerne brugt fornuftigt på at udgive forskellige album og give et hav af koncerter og gruppen har med deres stilsikre kombination af synth, postpunk og industrial vokset sig større og større og må i dag regnes som en af Sveriges væsentligste eksponenter for alternativ musik. Med andre ord: Ikke en koncert man bør gå glip af!Som traditionerne foreskriver byder også RAS BOLDING på Halloween-koncert, flankeret af Olivia Obskur på ekstra vokal og synthesizer samt Emmelie Egoist på synthesizer. Samt et arsenal af laserstråler, neonrør, lysende dødsstjerner, røg og damp. Musikken trækker på elementer af synth, wave, goth, electronica og 8-bit, og leveres med fire årtiers synthesizere samt, naturligvis, den legendariske hjemmecomputer, Commodore 64.

Man kan også på aftenen forvente gratis GOLEMKAGE!Der bydes naturligvis også på DJs, nemlig Sue She, Atlas, Ruin, Marie Makaber og Ras Bolding. Man kan forvente genrer som goth, synth, industrial, ebm, new wave, punk, neofolk, electronica og lignende.Kommer man f. eks. udenbys fra, eller fra andre planeter og fremmede dimensioner, og søger man sted at overnatte efter Golem, så kontakt os eller skriv på eventens væg, så prøver vi at finde en løsning.Duk talstærkt op og støt din undergrund!Arrangementet foregår på Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C. Dørene åbner kl. 20:00 og lukker kl. 02:00. Det koster 50 kr. at komme ind.

AGENT SIDE GRINDER
http://www.agentsidegrinder.com/

RAS BOLDING
http://www.rasbolding.com/

KLUB GOLEM
http://www.klubgolem.dk/