Live Music Odense

horse lords (US)

Horse Lords har tidligere besøgt Momentum Musik med stor succes og vender nu tilbage til Odense. Denne gang spiller de her på Dynamo Workspace.Horse Lords leverer et på én gang tumultarisk og sirligt favntag med musikhistorien i såvel rockens, jazzens og kompositionsmusikkens navn. Et favntag, der synes ansporet af blandt andet internettets tilgængeliggørelse af og helt naturlige remix af alverdens kulturelle traditioner på tværs af skel, genremæssige som nationale. Således er Horse Lords instrumental danse-rock, der emmer lige så meget af mauritiansk guitarmusik, djent og jazz, som det dufter af This Heat- influeret art- og postpunk, Glenn Branca’sk no-wave, improvisationsmusik, klassisk minimalisme ala Philip Glass og ritualismer, der er lige dele influeret af krautrock, afro-funk og housemusik.