Live Music Odense

NIK & JAY

Det sker, når Nik & Jay tager deres altid eksplosive og vedkommende shows indendørs, når de gæster Odense med deres “Længe Leve Drømmenes Tour”. Koncerten følger op på sidste års 12 singleudgivelser og helt unikke albumkoncept, som udkom i december måned med nye hits til set-listen som “Hot Sauce”, “Det´Den Vibe” og “Magnolia”.

Citat fra Nik & Jay:

“Vi er så taknemmelige for hele denne rejse.

Så heldige, at vi kan dele den med jer. Med hinanden.

Vi er et virkelig godt sted lige nu og vi føler os i balance. Er dybt inspirerede, og har en exceptionel vibe kørende med jer, publikum. Tak for I lytter, danser og lader jer blive bevæget af vores musik. Det er vi så evigt taknemmelige for, og det kommer vi aldrig til at tage for givet.

Så hvad siger I til, at vi laver en tour til?

Vi vil give alt vi har. I kommer og giver jeres gode, gode energi. Så kan vi sammen skabe mere magi, der er større end os alle sammen.