Live Music Odense

resonator 2021

Resonator glæder sig til at byde velkommen til Danmarks nye venue festival i november på de odenseanske spillesteder, med masser af musikalske oplevelser.

Glæd dig allerede nu til at høre dansk/kurdiske AySay, tyrkiske Gaye Su Akyol, nordiske Floating Sofa Quartet, Electric Jalaba, Avalanche Kaito samt producer og komponisten, Craig Leon. Sidstenævnte et velkendt navn for die-hard Talking Heads-fans, hvor han spillede en vigtig rolle i deres tidlige år.
Og bare vent – der kommer mange flere navne fra hele verden!Indtil det går løs i Odense, så følg med på Resonators FBside, Insta og på resonator.dk for at læse historier, anmeldelser, nyheder og høre podcasts om rootsmusikken i Danmark.

Resonator 2021 foregår på Posten, Dexter, Studenterhus Odense, PåTaget,  Frølageret og Magasinet. Hold øje med hjemmesiden!