Live Music Odense

Resonator 2021

Resonator glæder sig til at byde velkommen til Danmarks nye venue festival i november på de odenseanske spillesteder, med masser af musikalske oplevelser ❤️‍🔥Glæd dig allerede nu til at høre dansk/kurdiske AySay, tyrkiske Gaye Su Akyol, nordiske Floating Sofa Quartet, Electric Jalaba, Avalanche Kaito samt producer og komponisten, Craig Leon. Sidstenævnte et velkendt navn for die-hard Talking Heads-fans, hvor han spillede en vigtig rolle i deres tidlige år.
Og bare vent – der kommer mange flere navne fra hele verden!Indtil det går løs i Odense, så følg med på Resonators FBside, Insta og på resonator.dk for at læse historier, anmeldelser, nyheder og høre podcasts om rootsmusikken i Danmark.www.resonator.dkResonator er et samarbejde mellem spillestederne Kulturmaskinen, Posten/Dexter, Studenterhus Odense og På Taget samt koncertarrangør Second to the Left og genreorganisationen, Tempi. Se mindre