Live Music Odense

MATHILDE FALCH

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik!

Sammen med hendes band, eksperimenterer hun med det ukonventionelle i både lyd og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. Også på sit 5. album der kommer til maj, bevarer Mathilde Falch intimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genre, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning, og også på sit kommende album tager hun bladetfra munden. Hun finder nye udgangspunkter i en mere moden livssituation som mor og ægtefælle (på 10. år).

Gennem en årrække har Mathilde Falch været en af landets mest intenst turnerende navne, både med sit rockband og som soloartist. På helt old school manér har hun via scenerne opbygget er trofast publikum, med udsolgte huse mange steder til følge.