Live Music Odense

JONAH BLACKSMITH

Til november besøger bandet Posten som en del af deres stort anlagte “Brothers tour 2021”!

Septetten brygger allerede nu på såvel format og indhold, og på at give publikum en oplevelse langt ud over sædvanlige; en disiplin, som efterhånden er blevet et varemærke for Jonah Blacksmith.

Brothers, som udkom i oktober 2020, har høstet stor ros og anerkendelse fra såvel anmeldere som den til stadighed stødt voksende fanskare. “Unik, behagelig og indbydende sound” (Gaffa 4/6) “På det nye album er barren sat nærmest tårnhøjt. Det er svært at sætte fingeren på noget, der ikke bare spiller, giver mening og i det hele taget lyder tæskegodt.” (Nordjyske 5/6). Singlerne Monster, Honey og senest Dreams er blevet taget særdeles godt imod, og har længe været i fast rotation på bla. DR P4.

Bandet har indenfor de sidste seks måneder optrådt på landsdækkende TV, bla. i forbindelse med “Kronprinsparrets Kulturpris 2020” på TV2, “Tønder Festival 2020” på DR2, foruden “Fællessang – hver for sig” på DR.

Vi ser så meget frem til at spille for et stående, feststemt publikum, fri af den skygge, som har præget meget af det seneste år for os alle sammen i. Det bliver vildt spændende. Og så glæder os bare meget til, at vi kan skabe nye minder sammen i fællesskab.” Når snakken falder på Odense, fortsætter Simon og Thomas:

“Det er altid en udsøgt fornøjelse at spille på Posten. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt til at skabe en uforglemmelig koncert – for os, såvel som for det skønne og dedikerere publikum, vi altid møder, når vi spiller i Odense.”

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy, og består af Thomas og Simon Alstrup, samt Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen, Lasse Alstrup, og Thor Kortegaard.