Live Music Odense

AFFILIATED – THE COLLECTION

Vær med til at skrive dansk musikhistorie på Posten den 26. november, når hele Affiliated som samlet hold for første gang krydser broen og optræder udenfor Sjællands grænser!

Dette er en unik mulighed for at opleve Danmarks urban-label Affiliated, som i denne konstellation inkluderer samtlige artister i et sprængfyldt show med euforisk energi og rå indlevelse. Affiliateds holdånd skaber sund intern konkurrence, som står til grund for artisternes høje tekniske niveau og overlegne performance. Med Affiliated – The Collection kan du forvente en koncertoplevelse af høj teknisk kvalitet og det vildeste line-up bestående af; Hakami, Manus Bell, Mellow, Q.Marzi, Silhouette, Tarick, Milez, Fundi Wake & Yuwanit.

Især Hakami ser frem til at vende tilbage til sin hjemby Odense og for alvor blæse taget af bygningen med sin nyudgivet EP ‘ Polaroid Dreams’.

Bliv hevet med igennem en musikalsk labyrint, som stimulerer alle sanserne. Med en kompakt produktion i verdensklasse, er Affiliated – The Collection ét samlet værk, der skal opleves som en helhed fra start til slut. Med vilde overgange, et stærkt sceneshow, visuals og sjove indslag, har vi skabt én samlet oplevelse publikum sent vil glemme! Den tætte relation der opstår ved at samarbejde på tværs af stil, genre og sprog skaber en inddragende fællesskabsfølelse, som er blevet sammenlignet med Brockhampton, Wu-Tang Clan og Odd Future.

Køb jeres billet og medbring den gode energi, så sørger vi for resten. Vi glæder os til jer på Posten!