Live Music Odense

ALPAS AVE + GRO

Alpas Ave:
Anmelderroste Alpas Ave, der live optræder som en fuldendt kvartet, debuterede i 2020 og udgav i 2021 deres debut EP Black Mirror, der modtog 5 ud af 6 stjerner hos GAFFA, samt blev nævnt som ugens fem vigtigste albums hos både Soundvenue (nr. 3) og Bands of Tomorrow. GAFFA kvitterede til Uhørt Præsenterer med fem stjerner og skrev; ”Som live-musikalsk projekt er Alpas Ave på en scene, uanset størrelse, larger than life”. Live bydes publikum på alt fra skrigende cinematografiske øjeblikke til støjende stilhed, hvor man fra start inviteres til at træde ind i Black Mirror og falde pladask ned i Alpas Aves mindekar, bestående af personlige fortællinger og menneskelige understrømme, der flyder på godt og ondt. Alpas Ave arbejder på nuværende tidspunk på nyt materiale. (PR m.m.)

GRO:
Med to singler ude og et kommende debutalbum, der udkommer slut oktober 2021, er projektet GRO, bestående af musiker og producer, Julie Møller Christiansen, indbegrebet af melodiøse avantgardepop produktioner. Julie startede sin karriere som frontfigur i synthpopbandet We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, som har spillet koncerter på bl.a. Roskilde Festival og SPOT og fået airplay i dansk og international radio. Nu er hun klar med sit eget projekt GRO, der bl.a. er blevet nævnt på Soundvenues Top Tracks (nr. 4), Bands of Tomorrow m.m.