Live Music Odense

LILLY FEAT. GILAD HEKSELMAN & KIRK KNUFFKE

BAREN ÅBNER KL. 13.00

Jazzsanger og sangskriver Lilly (DK) er klar med et nyt album, The Song Is You. Det er indspillet i New York i løbet af blot én dag sammen med to store musikalske talenter og Rising Stars på den internationale jazzscene, guitaristen Gilad Hekselman (ISR) og cornetist Kirk Knu8e (US). Udgives fredag d. 26. marts 2021 via det hollandske pladeselskab, Challenge Records.

Lilly har udgivet fire anmelderroste albums siden 2005 og det seneste, duo-albummet fra 2017 Tenderly feat. Gilad Hekselman, fik en overvældende positiv respons fra USA, Tyskland og Danmark og blev valgt som Top 5 Best Vocal Release 2017 af The New York City Jazz Record.

“A setup so simple and yet so complex. Phrasings filled with an understanding of space and pause. Guitar lines and vocal chords. Guitar chords and vocal lines. A symbiosis, a deep conversation, not chitter-chatter. Poetry sung tenderly.”
— ALL ABOUT JAZZ, Dec 2017 (4,5 out of 5 stars)

5 stjerner i GAFFA: gaffa.dk/anmeldelse