Live Music Odense

BLUE MONDAY BLUES JAM FEAT. UFFE STEEN

BAREN ÅBNER KL. 15.00

Mandag d. 8. november slår Musikhuset Dexter dørene op til endnu en omgang Blue Monday Blues Jam!

Månedens gæstesolist er guitarist Uffe Steen.

Uffe Steen har gæstet Blue Monday Blue Monday adskillige gange i løbet af årene og har med god grund fyldt Dexter til bristepunktet.
Uffe Steen har i sin lange karriere, spillet med et stort antal anerkendte jazz og bluesnavne. Han er kendt for sin unikke teknik og indfølte og medrivende spil, og har med sine 3 sidste CDer ”Play” og ”Dust In My Coffee” og nu ”Twangz” opnået international anerkendelse.

Han opnåede et højdepunkt i kunstnerisk anerkendelse, da han i 2015 modtog den prestigefyldte Ben Websterpris, der kun gives til de allerbedste jazzmusikere i Danmark.
Specielt til lejligheden har vi også inviteret sangeren Mathias Valient Møller Helberg til at gøre aftenen ekstra blå med hans rå og soulede stemme.

Husbandet stiller bas- og guitar forstærker, trommesæt samt tangenter til rådighed til musikere, der gerne vil op og jamme. Medbring egen guitar eller bas.
Musikhuset Dexter åbner kl. 15.00 med servering af kolde og varme drikke. Dørene ind til scenen åbnes kl. 19.00 med showtime kl. 20.00.

Fri entré hele aftenen – så kan alle være med