Live Music Odense

ORM

Den bornholmske black metal-kvartet ORM udgiver ny EP ‘Mit Blod’

Kun et halvt år efter udgivelsen af ORMs andet album ‘Ir’, udsendte den bornholmske black metal-kvartet EPén ‘Mit Blod’ d. 28. februar 2020. ‘Mit Blod’ er ligesom ‘Ir’ produceret af bandet selv og udgøres af det 15 minutter lange titelnummer og hertil sangen ‘Notes To You’, som er et cover af indie-rock fænomenet Sleep Party People. De to sange lægger sig både i forlængelse af det seneste album og er samtidig helt sit eget bæst, der viser et band i rivende udvikling uden frygt for genrekonventioner eller soniske eksperimenter. Forsanger og guitarist Simon Sonne Andersen udtaler til Simon Nielsen fra Gaffa:

“Begge numre tager meget udgangspunkt i et svigt, hvor det nummer, vi selv har skrevet, tager udgangspunkt i en personlig historie, som jeg ikke vil komme nærmere ind på (…) Det er mere en energiudladning end før. Sangen som vi har fortolket af Sleep Party People er noget, der taler enormt godt ind i følelsen af svigt. Det er en sang, som har betydet meget for mange af os (…) Nummeret har den nordiske melankoli, som black metal også har.”

EP’en udkommer digitalt og i et strengt begrænset kassette-oplag på røde 100 eksemplarer. EP’en kan streames HER og bånd-versionen kan bestilles HER