Live Music Odense

BENJAMIN HAV & FAMILIEN

Benjamin Hav overraskede stort, da han i begyndelsen af januar 2020 udgav sine to første soloalbum, Spice Up Your Life og Dit syge dyr uden varsel og med kun en uges mellemrum – efter at have turneret med duoen Benal helt op til december 2019.

Der var herefter lagt op til en stribe koncerter som solist i 2020, men coronavirussen ville det anderledes, og først nu er Benjamin Hav klar til at annoncere sin første soloturné – med stort band. I mellemtiden har han udsendt sit tredje soloalbum, Tesla, der udkom den 5. marts.

“Jeg har nu udgivet tre fantastiske albums. Der er så meget, jeg har villet vise. Så meget kærlighed, jeg har villet formidle gennem mit band. Danmarks bedste musikere er med mig. De har nu stået opmagasineret i et øvelokale i snart tre år. Nu støver vi hinanden af og melder klar! Nu tror vi på det!” siger Benjamin Hav i en pressemeddelelse.

Med sig har han bandet Familien alias Emil Falk (guitar), Birk Nevel (trommer), Kristoffer Sjelberg (trommer), Bastian Sjelberg (bas), Andreas Stigkjær (keyboard), Troels Mørkeborg (saxofon) og Torben Jensen (saxofon) – en række yderst erfarne musikere, der blandt andre har optrådt med Thomas og Hugo Helmig, Bikstok, Mew, Shaka Loveless og mange flere.

“Jeg opererer i et spændfelt, der rækker fra renfærdig sindighed til brassband-konfetti. Man kan næsten sige, at jeg rummer både Adele og Kanye, og nu bliver jeg selv helt pinlig, for det er selvfølgelig ekstremt klamt at referere til de største derude,” siger Benjamin Hav videre. “Det bliver mødet mellem grænseløse ambitioner, højtragende drømme og bevægende hofter”.