Live Music Odense

Plekter Tour // OhNothing, Rusika & CHILI

Plekter Tour kan præsentere tre store talenter fra den danske pop og electro-scene på denne aften. Fra melankolsk elektronisk pop med CHILI, over RUSIKAs indlevende og skarptskårne popmusik, til lækre bass-synth riffs og melodramatisk guitar med OhNothing.Koncerten bliver afholdt ud fra de på dagen gældende corona restriktioner.
Line up:CHILI
CHILI er en ung artist, som på sin musikalske rejse bevæger sig indenfor den melankolske side af elektronisk popmusik. Lytteren inviteres ind i et univers, hvor ingen undring er for stor og ingen tanker er for abstrakte. Hver historie leveres af en inderlig vokal, som omfavnes af en livlig produktion. Med sin drøm om at røre og inspirere andre mennesker med sine fortællinger og forestillinger om livet, er CHILIs musik i konstant bevægelse, og gror i takt med hende selv og den forundrende verden omkring hende.
Facebook: https://www.facebook.com/chiliintasan
Instagram: https://www.instagram.com/chiliintasan/
Lyt her: https://open.spotify.com/track/0FGbTpDX6kxJq5m3hKtqLD…

RUSIKA
RUSIKA er en spirende artist med en stor stemme på den danske musikscene. Hun laver musik med højt til loftet, pulserende beats og fængende melodier indrammet af en unik og fortryllende vokal. Hun har noget på hjerte, og hendes sange kredser om det at være menneske i en kompleks verden. Det musikalske univers rummer store følelser, indlevelse, smukke klange og spontan danseglæde.Facebook: https://www.facebook.com/rusikaofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/rusikaofficial/
Lyt her: http://rusikaofficial.com
OhNothing
OhNothing er en elektronisk duo bestående af søster og bror – Annika og Jesper. Søskendeparret har bevæget sig fra electro-punk lyd, med fokus på skarpe minimalistiske synth-riffs, over til mere alternativ elektropop lyd med tydelige referencer til shoegaze.
Live er OhNothing ikke bange for at holde fast i et minimalistisk udtryk. Ofte er sangene båret af sequencer, moog og trommemaskine, men indimellem får sangene også lov til blot af stå tilbage med en nøgen guitar og Annikas vokal.
Facebook: https://www.facebook.com/weareohnothing/
Instagram: https://www.instagram.com/ohnothingtheband/
Lyt her: https://open.spotify.com/artist/0ltYSC3zN7cbdRsmzokeDL