Live Music Odense

mojo makers

Den danske blues soul gruppe Mojo Makers opnåede med deres første pladeudspil ”Wait til the morning” en massiv airplay. De blev bla. spillet på Radio NDR i Tyskland og BBC i England, Lå solidt placeret i top ti og tyve i bestseller bluesrock genren i Tyskland i over et år. De modtog super gode anmeldelser i diverse aviser og musikmagasiner i hele Europa. og blev derudover   nomineret til en Danish Music Awards for bedste blues udgivelse i 2013 . Alt i alt et kæmpe gennembrud for gruppen!

Med Mojo Makers anden udgivelse ”Devils Hands” og første udgivelse i DK har gruppen taget et spadestik dybere ned i blues, soul og gospel materialet end på første udspil. Lyden er mere Low- fi og skramlet med referencer til de gamle Mississippi blues mestre. Teksterne fortolker gospel temaet på en ny frisk og uventet måde som klæder genren de tager udgangspunkt i.

Sanger og sangskriver fortæller Kasper Osman fortæller: ”Nu mere end nogensinde har vi brug for blues/gospel temaet i vores liv. I en kompleks verden som i dag med stadig flere ting at tage stilling til, hjælper bluesen og gospel os til at finde jordforbindelsen og se de vigtige ting her i livet”

Med afsæt i den gamle bluestradition afsøger Mojo Makers genrens mange muligheder. Bandet har fundet sin lyd gennem de utallige koncerter de har spillet de sidste 3 år i hele Europa. Udtrykket er ægte og håndspillet med en kompromisløshed og ærlighed der er bandets varemærke.

Blues og soul musik har fået en revival i Danmark og Mojo Makers er et af de bands på den Københavnske klub scene der har fået det til at ske. Det skyldes en kærlighed til den gamle genre og en evne til at spille musikken så alle kan forstå den. Med en solid rytmegruppe, en karismatisk forsanger og en guitarist i verdensklasse, leverer Mojo Makers en medrivende koncertoplevelse hver gang.

Musikken i Mojo Makers er original og skubber grænserne for hvad genren kan, dog aldrig uden at glemme publikum og skabe den fest som er kendetegnet ved Mojo Makers optrædener.

Forsanger og sangskriver Kasper Osman bliver af mange betragtet som den nye upcoming blues/soul sanger i Danmark. Dette skyldes hans ærlige og kraftfulde tilgang til blues/soul gengren, kombineret med en fantastisk sangteknik.

Få guitarister har en tone og en stil du kan genkende øjeblikkelig når du hører den. Kristian Hoffmann er en af de få!

Mojo Makers blev nomineret til en Danish Music Award i 2013 for bedste bluesudgivelse.

”Musikerne i Mojo Makers behersker deres instrumenter fremragende og med Kasper Osman har de en uovertruffen og karismatisk sanger og guitarist”.

Phillipp Roser- Blues News Tyskland

”Endelig har nogen dumdristigheden og modet til at gøre hvad få har turdet gøre, nemlig at tage scepteret fra Hamlets spøgelse der behersker  musikarven i rockmusikken og resultatet er fremragende”

Ian D Hall- Liverpool Sound And Vision Rating