Live Music Odense

jan kaspersen kvintet

Jan Kaspersen Kvintet – jazz musik med drive, fantasi og energi!

line up:
Bob Rockwell, sax
Simon Spang-Hanssen, sax
Niels Ryde, bass
Ole Rømer, drums
Jan Kaspersen , piano

Pianisten og komponisten Jan Kaspersen har i mere end 50 år været aktiv på jazzscenen som pianist, komponist og orkesterleder med talrige udgivelser bag sig. Fra solopiano, duo, trio, kvartet, kvintet op til større ensembler. Han er en af de få jazzmusikere som med sucess har baseret en livslang virksomhed som musiker og orkesterleder på en original “songbook” med en stor samling Kaspersen musik med rødder i jazz, bebop, swing, latin, blues og rock.
Endvidere er der I repertoiret også et særligt focus på musik af Thelonious Monk, Duke Ellington og Erik Satie.

Simon Spang-Hanssen og Bob Rockwell er front figurer gruppen. Med deres suveræne sax spil og fortrolighed med Kaspersens musik tilfører de kvintetten fantasifulde og ekspressive soli. Ole Rømer er anker i rytmegruppen efter mange år bag trommerne. Og Niels Ryde bidrager – som det nye og yngste medlem – med sit virtuose bas spil, til et sammenspil på højt niveau og – i de bedste øjeblikke- af telepatisk karakter.