Live Music Odense

bisse

5 hjerter fra Politiken: “Bisse har kærestesorger. Det er der kommet et smukt og overraskende afdæmpet album ud af – for Bisse er stækket og flyvende på en og samme tid.”Fredag d. 27. november 2020 udgiver Bisse sit nye album “Tårefilm” digitalt og på en særligt eksklusiv dobbeltvinyl. Tårefilmen dækker øjeæblets overflade fortil. Det er den, som giver øjet dets våde glans.Kunstneren udtaler: “Det har været det tungeste album at lave for mig, men ud af det er kommet den letteste musik. Tung om hjertet, men let til fods. Som en løsrevet ballon.”Lyt til førstesinglen “Fyrretræ”, som udkom fredag d. 23. oktober. Albummet er indspillet sammen med Bisses faste orkester og en række gæstemusikere i Sauna- studiet på Frederiksberg med Mads Brinch Nielsen som producer.Samtidigt med albummet annoncerer Bisse desuden en særlig koncert på Store Vega d. 29. december 2020. Billetsalget starter via Ticketmaster mandag d. 26. oktober kl. 10.