Live Music Odense

aloft quartet

Aloft Quartet er et skandinavisk band som spiller akustiskt, moderne jazz!

Musikken kan beskrives som pulserende og legefuld med melodierne i fokus – originale kompositioner med strukturerede akkordprogressioner og grooves der søger efter at tage lytteren på en rejse gennem glæde, sorg og melankoli. Bandets lyd er et distinkt og varieret landskab bestående af de fire musikere som smelter sammen til én samlet klang.

De skal nu på releaseturné for at vise deres tredje album “Heart Rate”, som blev skabt i sommers, da der pludselig var tid til at indspille og eksperimentere med musikken – det resulterede i ny, spændende musik, der viser i hvilken retning bandet er på vej hen.

Bandet består af:
Simon Balvig (DK) – sax
Rasmus Sørensen (DK) – klaver
Jon Henriksson (SE) – kontrabas
Amund Kleppan (NO) – trommer

Niels Overgaard (JazzNyt) skriver om deres debutalbum:
“First Year er et vellykket debutalbum, der får præsenteret fire nye og spændende jazzmusikere. At de samtidig også har sans for at lave gode kompositioner af den melodiske slags er et ekstra plus. Pladen lover godt for fremtidens danske jazzscene.»
Albummet gik hen og vandt “Årets Nye Danske Jazznavn” ved DMA 2018.