Live Music Odense

TIPTOE BIGBAND FEAT. VIKTORIA TOLSTOY

TipToe BigBand fortolker Viktoria Tolstoys bagkatalog – nyt som gammelt!

TipToe BigBand havde i sit 25. jubilæumsår 2019 fornøjelsen af at optræden med den svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy. Hendes rene, klare stemme, overlegne rytmiske fornemmelse, ukrukkede nærvær og elegante fremtoning charmerede ikke kun publikum, men også bigbandet, som syntes det var for godt til at lade ligge.

Derfor har du nu igen muligheden for at høre TipToe BigBand med Viktoria Tolstoy. Koncerten bliver et uddrag den musik, vi kender fra Viktoria, men i forklædning af helt nye arrangementer. Netop en af TipToe BigBands styrker er, at der sidder gode arrangører i orkesteret, som former den helt personlige lyd, vi kender dem for.

Viktoria Tolstoy er uden tvivl en af det bedste vokalister i Skandinavien. Den svenske sangers karriere tæller 10 albums i eget navn, hvor hun mestrer den klassiske jazz-tradition uden at have berøringsangst over for popgenren. Således er mange af de sange, hun har indspillet, kendte pop-hits, som hun gør til sine egne. Viktoria Tolstoy har også arbejdet med den svenske folkemusiktradition og som noget helt særligt – sin russiske arv.