Live Music Odense

AKSGLÆDE

Det er ikke uden grund, at Aksglæde gang på gang møder ros fra anmelderland. Når han spiller live, er det altid med sit faste band bestående af nogle af landets dygtigste nye musikere. Du kan forvente knivskarp musikalitet og pop fra en farverig palette, når Aksglæde POSTEN!

Aksglæde er en højenergisk tekstmager, som er på spil i et drømmende og nostalgisk univers. Med raffinerede formuleringer akkompagneret af sødmefulde og dansable beats er han for alvor på vej frem. Her er energien opadgående. Her er natten spillevende. Her er en invitation til ungdommens rus. En mixture som er særlig mærkbar, når han står på scenen til maj.

Aksglædes seneste album ’Ting Ændrer Sig’ blev af Soundvenue udvalgt som et af tidens vigtigste albums. Ligeledes beskrev Gaffa udspillet som ’en smuk og fængende skildring af, hvordan opbruddene i livet som 29-årig ser ud’. Han debuterede i 2016 med sin selvbetitlede EP ‘Aksglæde’. Sidenhen har han demonstreret sine formidable sangskriverier i både radio, på tv og på festivaler landet over. Aksglæde skriver bittersød popmusik med reflekterende og relaterbare tekster. Som han selv formulerer det:

‘Jeg leverer små digtsamlinger, som man kan danse til. Det er poesi og historier som tager udgangspunkt i mine egne oplevelser. Musikken og poesien kan belyse vores liv på andre måder, end videnskaben og alle mulige andre kunstformer kan. ’