Live Music Odense

THE BYSON FAMILY (UK) (Aflyst)

The Byson Family blev dannet i Glasgow i 2019 ud fra en fælles kærlighed til amerikansk vestkystmusik og inspirationskilder som The Band, Neil Young, Bruce Springsteen og de lokale helte fra Teenage Fanclub kan alle høres i deres musik!

De er allerede blevet taget godt imod hos de toneangivende medier BBC Radio og Rolling Stone Magazine, og har fået flotte anmeldelser for de udsolgte shows de har spillet i 2020. De har også haft tid til at færdiggøre deres debut album ’Kick the Traces’ som som udkommer den 15. januar, og det er med dette album i bagagen at det velspillende band vil begejstre publikum på Dexter til marts.

Bandet består af frontmanden Phil Campbell (The Temperance Movement), Christian Fleetwood & Chris Russell (68’s), Michael McDaid (Paolo Nutini) og Allan James (Jon Fratelli).