Live Music Odense

SEBASTIAN LIND

Sebastian Lind er en selvgjort mand, der nu arbejder fuldstændig independent!

Foråret 2021 kommer til at byde på flere single udgivelser, en EP og koncert i hjembyen Odense. Derudover deltager Sebastian Lind i “Syng min sang”, et nyt musikalsk program fra Tv3, som bliver sendt til foråret.

Det hele starter med udgivelsen af ’Bleeding God’, den til dato mest personlige sang fra Sebastian, der handler om hvordan han som barn så sine forældre som guder, der vidste og kunne alt! Men disse overmenneskelige væsner mistede deres udødelighed, i takt med at han blev voksen, og i virkeligheden bare var mennesker med fejl, ligesom alle os andre.

Kunstneren fra Svendborg der spænder vidt – fra en sørgmodig, melankolsk singer-songwriter til en selv- og træfsikker poppoet – har selv skrevet indspillet og produceret ’Bleeding God’, ligesom på samtlige fire albumudgivelser, men nu udgiver han også selv på sit eget pladeselskab, hvor han selv står for alt det kreative arbejde fra pressebilleder, vlogs, videoer og selvfølgelig alt det musikalske.

Der er ikke nogen tvivl om at 2021 ser lovende ud for Sebastian Lind.