Live Music Odense

JOE SATRIANI (US)

Den verdenskendte guitarvirtuos, JOE SATRIANI besøger Posten på hans “The Shapeshifting Tour”!

Live-showet kommer til at indeholde numre fra Satrianis kommende studioalbum, der skal udgives i april 2020, derudover udfører han mange af sine klassiske fan-favoritter, herunder “Surfing With The Alien”, “Cherry Blossoms”, ” “Always with Me, Always with You” og ”Flying In A Blue Dream”.

Turbandet i 2020 består af den trommeslager Kenny Aronoff (John Fogerty) bassist Bryan Beller (Aristocrats) og keyboardisten Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc), samt Joe Satriani på guitar.

I to årtier har guitarvirtuosen rejst verden rundt og spillet til udsolgte skarer både som headliner og som grundlægger af den all-star “G3” guitarekstravaganza. Satrianis studie og liveoptagelser har solgt mere end 10 millioner eksemplarer på verdensplan til dato og af hans mange soloalbummer har to gået platin og fire andre guld, med 15 Grammy-nomineringer imellem. Hans sideprojekt, Chickenfoot, med den tidligere Van Halen frontmand Sammy Hagar, den tidligere bassist Michael Anthony, og Red Hot Chili Peppers ‘trommeslager Chad Smith så deres debutalbum certificeret guld og deres andet studioalbum debuterede på 9. pladsen.