Live Music Odense

FREJA KIRK (Aflyst)

Freja Kirk forårstour 2021

I kølvandet på Freja Kirk’s meget roste albumudgivelse “Pussyfied” (nov 2019), skulle en forårstour i 2020 desværre ende med at blive aflyst pga corona. Freja Kirk og band drog derfor i stedet ud i slut november, på de venues som tidligere var planlagt, i en tid med stor usikkerhed i livebranchen.
Usikkerhed var der dog ikke at finde på scenen og touren endte med at blive en kæmpe succes. Således spillede Freja og hendes band ekstrakoncert i Århus og sluttede på en helt udsolgt Store Vega.

Derfor vender Freja allerede tilbage i foråret 2021 og tager sine super dygtige musikere med igen.

Freja udtaler:
“Vi havde en længe ventet tour i efteråret, som gik over al forventning. Det var så vanvittigt at komme ud og mærke kærligheden igen ude på spillestederne sammen med mit band. Og det er derfor også med et kæmpe smil på læben at jeg kan annoncere en tour allerede igen til foråret 2021. Jeg glæder mig helt sindssygt og håber selvfølgelig Corona er ved at være ovre til den tid, så vi allesammen kan danse og kysse løs igen.”