Live Music Odense

DREW SYCAMORE (Aflyst)

2020 har på trods af alle udfordringer også budt på nye muligheder og glædelige overraskelser!

For Drew Sycamore´s vedkommende har året givet ro til fordybelse og skabelsen af en masse nye sange, der munder ud i en albumudgivelse i marts 2021. I løbet af i år har hun haft flere singler på hitlisten, bl.a. # 1 airplay hittet ”Take It Back” og den nyeste ”I Wanna Be Dancing” der pt ligger i Top 10. Hun har udgivet det anmelderroste debutalbum ”Brutal”, og har senest fået to Danish Music Awards nomineringer : Årets Nye Navn og Årets Nye Live-navn. I de kommende måneder skal Drew optræde til flere nationale TV-shows, og ellers lægge de sidste kreative hænder på det kommende album, der får titlen ”Sycamore”.

2021 bliver året hvor Drew Sycamore kommer til at placere sig solidt på landkortet, både med nyt album samt adskillige koncerter…