Live Music Odense

BOUNDARIES (Aflyst)

Fortvivlelse, harmonier og skærende guitarer!

Boundaries udgav deres debut EP i 2018, som har modtaget ros fra KEXP, DIY og Visions Magazine.

Bandet har turneret rundt som headliner i Danmark og England, og deres koncert på Roskilde Festival i sommers blev krediteret af Soundvenue med en femstjernet anbefaling: “Hele koncerten fremstod som en symfoni, hvor stigninger og fald var nøje tilrettelagt. Således byggedes der mod slutningen op til det store crescendo, hvor den hypnotisk ekspansive ‘Push’ særligt viste Boundaries som et frådende bæst med appetit på og åbenlyst talent til meget mere.”

Boundaries er klar med deres første album, som udkommer i starten af 2021. Det vil blive efterfulgt af en længe ventet energiudløsning af koncerter i Odense, Århus, København og Aalborg.