Live Music Odense

ANDREAS ODBJERG (Aflyst)

Andreas Odbjerg er et af Danmarks allerstørste sangskrivertalenter lige nu, kan man ikke fornægte. Han er en mester udi poppens verden!

Talentet er eksempelvis mundet ud i at være medsangskriver til kæmpehittet, ”Paris” med Lord Siva og Malte Eberts, ”Rather Be”. Også Ankerstjerne, Nonsens, Elias Boussnina og Patrick Dorgan har det tilfælles at have nydt godt af Andreas’ lyriske formåen på deres udgivelser.

Med Singlen “Føler Mig selv 100” har Andreas Odbjerg selv oplevet succesen. Nummeret har de seneste par måneder ligget top 10 på den danske airplaychart og har været et kæmpe radio hit og streamingmæssigt har nummeret også været Odbjergs største succes til dato – så stor at den faktisk har rundet de 4.500.000 og nu er gået guld.

Den seneste single den fremragende ”Penge Ind Penge ud”. Et smeltedigel af et nummer der leder tankerne hen på både disco har netop været P3´s UU

Derudover nu er han aktuel med sin debut EP ”Lance Armstrong” – 6 tracks der i den grad slår fast med syvtommer søm, at Andreas Odbjerg er en af sin generations nye spændende sangskrivere.