Live Music Odense

RED KITE (DK/UK/IT) (Aflyst)

Red Kite er en ny dansk/engelsk/italiensk sekstet, der opererer i grænselandet mellem jazzen, den klassiske og elektroniske musik!

I spidsen for sekstetten står den danske pianist Esben Tjalve og med sig har han bassisten Jasper Høiby, Guitaristen Hannes Riepler, trompetisten Fulvio Sigurta, basklarinetjtisten Ross Hughes og trommeslageren Tim Giles.

Sekstettens nye album “Theory of Colours” er et farveeksperiment i musikalsk forstand og kombinerer akustiske instrumenter med synthesizers og forskellige elektroniske effekter. Musikken varierer fra filmiske meditative lydlandskaber til groovy noir numre og strukturen giver hver instrumentalist plads til at skabe deres egen lyd i sekstetten såvel som helheden.

“..every track contains an abundance of beauty and originality, with serene melodies and subtle arrangements which give plenty of scope for improvisation.” Peter Jones, London Jazz News.