Live Music Odense

MORTEN CHRISTENSEN & BAND UDEN NAVN

RELEASE KONCERT!

Nyt album ”Hvor Alting Begynder” release koncert!

Efter flere år som engelsksproget sangskriver og frontmand i det hårdtspillende rockband WRONG SIDE OF VEGAS og anmelderroste Dirty Old Town besluttede Morten Christensen sig for at kaste sig over det danske sprog i sin sangskrivning.

”Jeg fik en større og større lyst til at skrive på dansk. Jeg opdagede hurtigt at jeg kunne kommunikere mere direkte og nuanceret til mit publikum ved at skrive på dansk og jeg oplevede en kæmpe strøm af ord der bare ventede på at komme ud af mig, ned på papir og ind i en sang”

”Jeg er ekstremt nysgerrig på det danske sprog og jeg henter stor inspiration i digte, skønlitteratur og samtaler med venner og mennesker omkring mig. Jeg føler det danske sprog taler til mig på et højere plan og det eneste rigtige jeg kan gøre, er at smide de smukke ord og vendinger i mine sange” fortsætter Morten Christensen.

Morten Christensen udgav i april 2019 sin første ”EP” på dansk og markerede startskuddet for en ny retning i hans karriere. EP’en høstede flere rosende ord og fine anmeldelser (læs længere nede)

Morten Christensen er nu klar med sit første fuldlængde album ”Hvor Alting Begynder” Morten Christensen er denne gang gået i studiet med sine gode venner og dygtige musikere Asger Hald, Kevin Monie, Jakob Høg og Michael Ludvig Skjoldborg Lyberth hvor de sammen har indspillet ni stærke sange. Morten Christensen har døbt bandet: ”Band Uden Navn”

”Jeg er heldig jeg er omgivet af dygtige og kreative musikere. Processen i studiet har været helt igennem magisk. Vi har indspillet meget af musikken live. Fem mand på gulvet der spiller musik sammen. Det føles bare helt rigtigt at optage musik på denne måde. Musikken opstår i samspil med andre og den der fuldstændig umiddelbare glæde ved at spille sammen fornemmer man tydeligt på de 9 sange der udgør det nye album”

Morten Christensen fortsætter ”Der har været en dejlig afslappet atmosfære i studiet og producer Søren Brylle har virkelig formået at trække det bedste ud af os. Ingen stress og dårlige vibes bare gode tider med venner samlet om et fælles formål, nemlig at spille de her sange jeg har skrevet”

Morten Christensen & Band Uden Navn ”Hvor Alting Begynder” album ude 05.02.21

Morten Christensen har følgende dygtige musikere med sig på scenen.
Asger Hald på bas, Kevin Monie på guitar, Jakob Høg på trommer,
Michael Ludvig Skjoldborg Lyberth på keys.
Band Uden Navn formår at skabe den helt rigtige gribende og intense lydkulisse til Morten Christensens smukke sange.

Morten Christensen var for sin EP indstillet til nomineringer i følgende kategorier til GAFFA prisen 2020:

Årets Danske Solist

Årets Nye Danske Navn

Årets Danske Pop Udgivelse

Anmelderne om Morten Christensen:

GAFFA
“Den forhenværende rocksanger formår at skabe et flot og nærværende værk, der sætter skrøbelig vokal og skrøbelig guitar i højsædet og lader produktionen fremhæve kanterne i stedet for at skjule dem.”

GFR
“Du må tage hvad du kan få/Alt hvad du kan bære”, lyder det blandt andet her, og EP’en viser, at det ikke er et fejlskud af Christensen at være gået over til dansk.

Side 33
“Morten Christensen synger med en ægte indlevelse og følelse i hver en sætning – så man motiveres til at lytte med. “

“Han har fat i noget her – og man får den tanke at han måske kunne blive vort lille lands svar på Tomas Andersson Wij- en af Sveriges stærkeste sangskrivere.”

https://www.dexter.dk/event/morten-christensen-band-uden-navn/”Etableret fynsk sangskriver blomstrer på modersmålet”