Live Music Odense

KNUD – President Fetch + Power Regression (DJ West Coast Johnny)

Lørdag 29. maj er der KNUD med President Fetch og Power Regression i Frølageret på Kulturmaskinen. Entre 60 kr.
Få bands på den danske musikscene når så langt som til at have eksisteret i et kvart århundrede, men københavnske PRESIDENT FETCH har – trods en række udskiftninger – holdt godt fast. Gennem de senere år har de fortsat konsolideret deres fremtrædende plads på undergrundsscenen.
Ikke mindst live har præsidenterne et solidt renommé, og har man oplevet bandet vælte en scene bare én gang, så er man ikke i tvivl om deres power, rutine og potentiale. Gennem de over 30 år er det blevet til fire album, nogle singler samt optræden på en lang række compilation album. Sidste reelle album var ”Stamina” hvor bandet fremstod i bedre form end nogensinde.
Siden har President Fetch udgivet en split-LP med Hjortene og naturligvis fortsat deres trademark liveoptrædener ufortrødent som førende leverandører af punky KICKASS rock’n’roll!
Power Regression er punkrock, med fokus på rå energi og lækre melodier. Det er lyden af verdens kollektive garagestudioer, smækket sammen med en live-performance du sent vil glemme.
Bandet er fra Odense, de tager alting utrolig seriøst, er absolut ligeglade med alting. Guitar, bas, trommer og kollektivt sang-skrigeri danner rammen om et band, der lyder som alle dem du godt kan lide, uden at du finder nogen som lyder som dem.