Live Music Odense

JJ PAULO

Med sine varme afrikanske grooves kombineret med afrikanske traditioner leverer den unge dansk/ tanzanianske JJ Paulo en eksotisk lyd, der sætter gang i publikum!

JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelige energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne fra publikum.

At være til en af JJ Paulo’s koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur.

Den seneste udgivelse fra JJ Paulo, ”Bujoram” har et væld af roser i ryggen fra blandt andre de svenske og danske P3-kanaler, hvor han har opnået status som “ugens artist” og “ugens lyd”.

JJ Paulos showmanship på scenen har desuden fået værterne i P3 programmet Vidundergrunden til at kalde JJ Paulo for “Danmarks bedste liveperformer”.

I år var JJ Paulo booket til bl.a. Spot festival 2020, Roskilde festival 2020 m.fl. Afrikansk musik nyder en enorm popularitet i hele verden, og det er kun et spørgsmål om tid, før JJ Paulo gør det samme.